Om oss

Rønningen barnehage er eid av GREP Grenland AS (GREP). GREP er et interkommunalt selskap som eies av kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan.

Rønningen barnehage er en attføringsbarnehage. Det vil si at barnehagen er spesielt tilrettelagt for å ta imot personer som av ulike årsaker må skifte yrke, eller har begrensninger i forbindelse med yrkesvalg. Arbeidstakerne søkes inn av NAV og er et supplement til barnehagenes faste grunnbemanning.

Kosthold

Barnehagen serverer tre måltider om dagen. Vi har fokus på å ha et sunt og næringsrikt kosthold. Det serveres ferskt brød og pålegg hver dag, i tillegg til varmmat ukentlig. Det serveres frukt og grønt daglig.

Dersom et barn skulle ha noen form for allergi, legger vi selvfølgelig til rette for et kosthold tilpasset barnets behov.

Kvalitetsstandard

GREP sine barnehager jobber med kontinuerlig forbedring, der hele personalet er involvert. Vurderingsarbeidet er spennende og utfordrende. Det innebærer selvrefleksjon og forutsetter endring og utvikling av barnehagens innhold.

Mer informasjon om GREP Grenland AS.